5 Çayı İçin Birbirinden Şık Sunum Önerileri

Gün ortası tatlı molalarını, özenli sunumları sevenleri ilgilendirecek bir yazı ile geldik. Kendi kendine hazırladığın minik atıştırmalıkların bile sunumuna özen göstermeyi, anı romantize etmeyi sevenlerden misin? Müstakil Dükkan’ın her anı özelleştirme politikası tam senlik diyebiliriz.

Şık Sunum Nasıl Yapılır ?

Aslında şık bir sunum için çok fazla ürüne ihtiyacın yok. Her gün kullandığın sofra takımının özgün ve şık olması esas önemli nokta. Biz sadece misafirler için alınan ve çok nadir kullanılan o misafir takımlarına karşıyız. Neden illa misafir takımı özenli olur da günlük takım daha sıradan parçalardan seçilir? Bizce her an bize iyi hissettirecek parçalar ile soframızı kurmalıyız. Evlilik arifesinde acele alınan o sıradan beyaz porselenler gerçekten seni mi yansıtıyor? Şık bir sunum yapmak için farklı parçaları bir arada kombinleyebilir, özgün el yapımı parçalardan yardım alabilirsin. Özellikle yiyecekleri ortaya çıkaracak renkler tercih edebilirsin. Örneğin Gece koleksiyonumuz içerisine konulan tüm yiyecekleri ön plana çıkaran bir renge sahip.

5 Çayında Kullanabileceğiniz Fincan Çeşitleri

İster sevdiklerinde ister tek başına çay keyfi yap, kullandığın kupalar ve fincanlar kesinlikle aldığın keyfi etkiliyor. 5 Çayında hangi fincanı seçmende sana yardımcı olalım. Eğer uzun uzun çay keyfi yapmayı sevenlerdensen sana kupamızı önerebiliriz. Ben hızlı ve çok çay içenlerdenim diyorsan da Büyük kupamızı tavsiye ediyoruz. Eğer farklı tasarımlardan ve kulpsuz bardaklardan hoşlanıyorsan Bardak I ve Bardak II tam sana göre. Tabii çay saati dedik ama kahve severleri de unutmayalım. Türk kahvesi ve espresso bardaklarımıza da göz atmayı unutma. Üstelik artık tüm bardak ve kupalarımızda 4 al 3 öde kampanyamız var. Tüm koleksiyona %25 indirimle sahip olabilirsin.

 

Çay Saatlerinin Olmazsa Olmazı İkramlık Servis Tabakları

Çay saatlerine eşlik edecek servis tabaklarında da önerimiz tatlı tabaklarımız. 4 farklı renk seçeneğinden kendi tarzına en uygun olanı seçebilirsin. Biz farklı renkleri bir arada kombinlemeyi de çok seviyoruz. Örneğin Müdavim Pembe ve Yeşil birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar. Sakin Taş ve Gece de tam olarak zıtlıkların uyumu diyebiliriz.

 

Nefis Lezzetleri Meze Tabakları İle Taçlandırın

Müstakil Dükkan’ın en sevilen servis tabaklarından biri de meze tabakları. Meze tabağını tasarlarken tutma yerleri ile sofraya farklı bir hava katacağını düşündük. En güzel yanlarından biri fırına girmesi. Bulunduğu her sofraya uyum sağlayabilen bir ürün. Biz meze tabağı desek de sabahları menemene, öğlenleri de ara öğünlere eşlik ediyor.

 

Sofranızı Değiştirecek Aksesuar Önerileri

Ürünlerimizle kendi özgün sofralarını kuran müdavimler bize her gün ilham olmaya devam ediyor. Onların en sevdikleri ürünler sana da fikir versin. Instagram sayfamızdan #mustakilcommunity’nin paylaşımlarına bakabilirsin. İkramlık tabaklarıyla, fincanlarıyla keyif yapan, misafirlerini özgün sofralarda ağırlayan müdavimler yeni ürünler tasarlarken hep aklımızda. Önümüzdeki aylarda yeni aksesurlar ile geleceğimizin haberini de buradan verelim. Ahşap sunumluklar ve peynir tabakları için hazır mısın?