Stockholm'ü Keşfe Çıkıyoruz!

Flaneur koleksiyonumuzda ilham aldığımız şehirlerden biri olan Stocholm, şu an en güzel zamanlarında. Uzun yaz akşamları, gün arası fika keyfi, nehir kenarında güneşlenmek ve bolca tarçınlı çörek. Hadi birlikte Stockholm favorilerimize bakalım! 
Stockholm'deki en huzurlu noktalardan biriyle başlayalım: Rosendals Tradgard. Djurgarden'ın içindeki bu peşpeşe sıralanan seralarda ister çiçek ve bahçeye dair alışveriş yapın, ister kafesinde takılın, isterseniz de elma bahçelerinin altında piknik yapın. Özlüyoruz seni Rosendals bahçesi!
Kahvaltıya, öğle arası kahvesine ya da akşam oturmasına gitmelik mekan arayanlara Pom & Flora tavsiyemizdir! Instagram adresinden menüsüne göz gezdirebilirsiniz. Dekorasyonuyla tam bir Stockholm kafesi!
Eğer Stockholm'de yemek yiyeceğiniz tek bir gününüz varsa KESİNLİKLE Bla Dörren'i öneriyoruz. Hem turistlerin geldiği hem de mudavimlerinin olduğu sıcacık bir mekan. Yemekleri ha-ri-ka! Fiyatları da uygun. (Kendi biralarını deneyin!)
Carl Eldh Müzesi tek kelimeyle büyüleyici bir müze. Sanatçının farklı dönemdeki işleri ve günlük hayatta kullandığı eşyaları görebilmek de çok etkileyici. Tek kötü yanı sadece İsveççe rehber seçeneğinin olması.
Stockholm'un çevresinde seyahat edebileceğiniz bir çok ada var. Bunlardan biri de Vaxholm. Tepeye tırmanıp Hembygdsgards kafesine girdiğiniz anda karşınıza çıkan tatlı dolu masayı görünce zaten doğru yerde olduğunuzu anlayacaksınız. Tatlılarınızı seçip sakin bahçesindeki yerinizi aldığınızda hayattan başka bir beklentiniz kalmayacak.