Müdavim Röportajları: Şef Damla Burdurlu

1. Hoşgeldin Damla! Bize biraz kendini anlatır mısın? 

Ben Damla Burdurlu, Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları mezunuyum.Yeni lezzetlerin peşinde, gezgin ve tatlıya düşkün bir şef diyebiliriz.Aktif olarak sosyal medya üzerinden yemek videoları çekiyorum.Hayalim Fethiye’de küçük ama beni yansıtan bir yerim olması.Kendi dükkanım için şimdiden seramik objeler yapıyorum çünkü hayatımın her köşesine bir estetik bakış bırakmak istiyorum.Müstakilde bunlardan biri.Yaptığım lezzetleri karşı tarafa en iyi yansıtan seramik markası! 

2.Bize sabah rutininden bahseden misin? Favori kahvaltını merak ediyoruz.

Sabah evde ilk uyanan benim o yüzden çayıda ilk koyan ben oluyorum:) Çay demlenirken haberleri açıyorum tabi ne yesem bu sabah derken klasik kendime bir yulaf lapası kasesi hazırlıyorum.Ama öyle bildiğiniz kase değil müstakil bowl ! Benim için görsel çok önemli.Yaptığım yemeğin giydiği kıyafette o kadar önemli benim için.


3. Müstakil Dükkan’dan aldığın ilk ürün neydi?

İlk aldığım ürün yanlış hatırlamıyorsam müdavim bardak olmalı! Müstakil ürünü alabilmek için maaşımın bir kısmını ayırdığım doğrudur:)

4. Aklının kaldığı Müstakil Dükkan ürünü hangisi ve neden?

Salata kasesi ve meze tabakları! Evde var mı ? Var ama daha çok olsun istiyorum!

5. Senin için “sakin bir zaman” desek bize nasıl tarif edersin?

Deniz,kum,güneş,şezlong ben ve sevdiceğim.

6. En çok kullandığın ürünümüz hangisi ve neden?

Benim için hepsi bebeklerim.Müstakil olmasa çeyizim olmazdı herhalde :) 

7. Kalabalık bir sofra kuracak olsan kimleri çağırırdın? Hayal gücü sınırsız! Ünlü, ünsüz fark etmez!

Ünlüleri çekemem, ailem ve dostlarım bana yeter:)

Damla'nın tariflerine eşlik etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. (Ayrıca videolarına bakınca ne kadar eski bir Müdavim olduğu da anlaşılıyor!) Lezzetli tariflerini denemek için mutlaka Damla'yı instagram'dan takip etmelisin: ddamlademirell 

Müdavimlerin Favorileri