En Güzel Yılbaşı Hediye Fikirleri

Yılbaşı hediyelerini son dakikaya bırakanlardan mısın yoksa erkenden halledenlerden misin? Eğer son dakikacılardansan bu sene bu alışkanlığını değiştiriyoruz. Bizce en güzel hediye özenle ve düşünülerek seçilen hediyeler. Sevdiklerine ve tabii ki kendine hediye seçerken nelere dikkat etmelisin, farklı ne hediyeler seçebilirsin gel birlikte bakalım.

Yılbaşı için Hediye Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Yeni yıl hediyelerini düşünürken çok seçenek var hem de alacak hiçbir şey bulamıyorum gibi hissettiğin oluyor mu? Evet. O yüzden madde madde ilerleyelim. Öncelikle kimlere hediye almak istiyorsun.

Hediye seçimi yaparken çok önemli 2 nokta var:

1. Seçtiğin hediye seni temsil edecek. O kişiye seni hatırlatacak.
2. Hediye onun zevkine hitap edecek.

Peki hediyelerini neye göre seçebilirsin?

1. Kullanırken özel hissettirecek, keyif verecek ürünler
2. Uzun yıllar kullanabileceği ürünler
3. Deneyim hediyeleri de seçenekler arasında (buna aşağıda geleceğiz!)
4. Özgün ve her yerde bulamayacağı ürünler.
5. Dikkat çekici yılbaşı hediyeleri 

Şimdi işleri biraz daha spesifikleştirelim. Bu sene Müstakil’den sevdiklerine ne alabilirsin? Nokta atışı hediye önerilerine hazır mısın? Başlıyoruz.

Sevgiliye Alınabilecek Yılbaşı Hediyeleri

Sevgiliye hediye almak hem zor hem kolay. Önemli olan ona her kullandığında seni hatırlatacak, günün sıradan anını bile özel hissettirecek bir hediye seçmek. Her gün kahvaltısını senin aldığın bir bowl kase ile yapabilir mesela. Ona özel tasarım bir kahvaltı seti hediye etmek istersen sana önerimiz Kahvaltı Rutinim setimiz. Kendini en sevdiğin restoranda gibi hissettiren, günün her öğününde kullanabileceğin kurtarıcı parçamız. Üstelik dükkanın en sevilen seti! (Bu kadar müdavimin bir bildiği vardır!)

Arkadaşa Alınabilecek Yılbaşı Hediyeleri

Arkadaşlarına alabileceğin hediye önerimiz kesinlikle bardak ve kupa setlerimiz. İstersen setin içerisinden bir tanesini kendine ayırabilirsin. 4 farklı renk, 4 farklı karakterde arkadaşa uygun. Üstelik şu anda kupa, bardak ve fincan setlerimizde 4 al 3 öde kampanyamız var. Yanına çay, defter gibi diğer ürünlerimizden ekleyerek güzel bir paket hazırlayabilirsin. 

Aileye Yılbaşı Hediyeleri

Aileye yılbaşı hediyesi seçerken temamız birlikte yapılan keyif! Karşılıklı içilen kahveler, yapılan uzun kahvaltılar. Biliyorsun biz muhabbetli sofraları seviyoruz. Tüm aileyi bir arada toplayacak Aranan Kahvaltı Seti, karşılıklı kahve keyfi yapılacak Türk Kahvesi Fincanlarımız hediye seçeneklerimiz arasında. Annenin yılbaşı sofrasına bir ekleme de sen yapmak istersen ahşap sunumluklarımıza da göz atabilirsin.

Erkeklere Yılbaşı Hediyeleri

Hep şöyle bir algı var: Erkeklere hediye seçmek çok zor! Tabii ki Müstakil’den hediye seçerken bu geçerli değil. Sevgili için önerdiğimiz Kahvaltı Rutinim setimizin yeşil rengi Müstakil müdavimleri tarafından çok tercih ediliyor. Yeni çıkardığımız serimiz Gece’den ile iddialı ve farklı ürünler seçebilirsin. Her gün kullanabileceği kupalar, derin tabaklar ile bir sofra seti oluşturabilirsin.

Kadınlara Yılbaşı Hediyeleri

Eğer büyük bir hediye düşünüyorsan önerimiz kesinlikle sofra setlerimiz. Mutfağının, sofrasının havasını tamamen değiştirecek bir hediye. Hatta belki kendisinin almaya bir türlü cesaret edemediği ama aklının kaldığı sofrayı sen hediye etmiş olacaksın. Müstakil setlerini şöyle düşünebilir, sadece sofra ürünleri değil aynı zamanda o sofranın etrafında kurulan sofraların hayalini de hediye etmiş oluyorsun. Kullandıkça kendini özel hissettiren parçalar gibisi yok. 2 kişilikten başlayarak 8’e kadar giden setlerimizde şu anda indirim de var.

Dikkat Çekici ve İlginç Yılbaşı Hediyeleri

Yukarıda deneyim hediyesinden de bahsetmiştik. Yeni yıl hayalleri arasında seramiğe başlamak olan arkadaşların kimler? Sen de olabilirsin tabii ki. Düzenli derslere başlama konusunda kararsız olan arkadaşına verebileceğin en güzel hediye seramikle tanışacağı workshoplar. Biz her ay 4 farklı konseptte seramik workshopları düzenliyoruz. Hem keyifli vakit geçirebileceğiniz hem de seramik sanatına dair temel bilgiler öğrenebileceğiniz bu etkinliklerde kendi seramik kupanı, tabağını, kaseni yapabilirsin. Sevdiklerine unutulmaz bir yılbaşı hediyesi vermek istersen workshop sayfamızı ziyaret edebilirsin.

Yılbaşı Hediye Kutusuna Koyabileceğiniz Sürpriz Hediyeler

Son olarak yılbaşı hediyelerini farklı farklı seçmeyi, eğlenceli kutular hazırlamayı sevenlerdensen sana birkaç tane daha önerimiz olacak. Evinde vakit geçirmeyi seven, güzel kokulara düşkün arkadaşına önerimiz buhurdanlık. Kırtasiye düşkünü arkadaşına farklı tasarım defterlerimizi öneriyoruz. Ev dekorasyonuna meraklı olanlar için ise mutlaka tablolarımıza göz atmalısın.

Müstakil’den aldığın tüm ürünlerin hediye paketi şeklinde geldiğini hatırlatır iyi hediye seçmeler dileriz!